Dos detinguts per un robatori amb força en una casa de Calafell Parc

La trucada d'un veí ha alertat el cos policial

La Policia Municipal de Calafell ha detingut la matinada d'aquest dilluns 10 de febrer dues persones amb relació a un robatori amb força que s'ha fet a l'interior d'un habitatge al nucli de Calafell Parc. La detenció s'ha pogut fer gràcies a la trucada d'un veí de la zona a la policia, després que hagués vist que dos homes havien accedit al garatge d'una segona residència d'aquesta urbanització.

 

Gràcies a la descripció del veí, la policia ha interceptat els dos homes a l'interior d'un cotxe. Portaven material divers que haurien sostret de la casa. Per aquest motiu, els han detingut per un delicte de robatori amb força. Des de l'Ajuntament de Calafell han recordat la importància de trucar al telèfon 112 quan es vegi un fet delictiu, en lloc de comunicar-ho per altres vies com podrien ser les xarxes socials.

 

Intercepten un nou espoli de llentiscle

Precisament, una altra alerta d'un veí va permetre aquest diumenge que la policia local interceptés diverses persones que portaven un carregament de llentiscle a la zona de Mas Romeu. Aquesta planta mediterrània és molt buscada, ja que es fa servir com a ornamentació, per elaborar preparats medicinals o per fer vernissos o aromes. L'espoli del llentiscle havia posat en guàrdia el consistori, que just aquest passat divendres anunciava mesures per frenar-lo.

 

Pla contra pobresa

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha anunciat aquest dilluns que té la voluntat d'impulsar un pla contra la pobresa en el qual es prioritzarà l'atenció de persones necessitades «que es comprometin de debò en el procés de revertir la seva situació». Per això, des del consistori avisen que seran «molt més exigents en la concessió d'ajuts, perquè no se'n beneficiïn persones que n'han fet una forma de vida, sense voluntat real de canvi o millora».

 

En aquest sentit, l'alcalde del municipi, Ramon Ferré, ha detallat que el consistori ajudarà aquestes famílies «a trobar feina, a aconseguir un lloguer social i a normalitzar la seva vida, sempre que s'impliquin i es deixin acompanyar i orientar».

Més notícies de la categoria Successos