Dos joves s'enduen marihuana d'una plantació desmantellada a Prades

Segons el digital 'El Caso' podria tractar-se de droga que va quedar a la muntanya després d'un operatiu del Mossos aquest passat dilluns

Imatge de la plantació de marihuana desmantellada el passat dilluns a Prades.
Imatge de la plantació de marihuana desmantellada el passat dilluns a Prades. | Mossos d'Esquadra
31 d'agost del 2023
Actualitzat a les 10:48h
Aquest passat dilluns els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones com a suposats responsables d'una plantació de marihuana, amb més de 4.100 plantes, al terme municipal de Prades. Segons la nota de premsa enviada per la policia catalana, "els mossos van intervenir 18 kg de cabdells i, donades les característiques de difícil accés del terreny, van destruir les plantes prèvia autorització judicial".

Tot i això, el digital 'El Caso' ha difós un vídeo que corre per les xarxes socials en què es veuen dos veïns de Prades que, suposadament, van presentar-se a la zona després de l'operació policial i es van endur diverses bosses de plàstic plenes de plantes de marihuana. En les imatges, el jove que s'ha quedat amb la droga assegurava que no la vendrà i que utilitzarà la droga per a consum propi.

En aquest sentit, ha dit que no és il·legal fumar-la i que no cometrà cap delicte. Segons les seves paraules, és la tercera vegada que recull marihuana de plantacions desmantellades a la zona.
 

El jove que va fer-se amb la marihuana, identificat

Segons ha explicat el digital 'El Caso', els Mossos d'Esquadra encara no han obert una investigació formal dels fets, tot i que sí que han explicat que el jove que surt a les imatges ha estat identificat.

En aquest sentit, la policia catalana ha de confirmar si els vídeos que s'han difós són reals i si realment es van destruir totes les plantes de marihuana de la plantació.