Dues gosses ataquen el seu amo i un agent de la Policia Local a Cambrils

Tots dos van resultar ferits i van ser traslladats fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat

El mat√≠ del dimarts, 7 de gener, va comen√ßar mogut al barri de la Llosa de Cambrils, concretament, al carrer Gladiols. Segons informa la Policia Local de Cambrils, dues gosses, de ra√ßa no perillosa, van comen√ßar atacar al seu amo causant-li diverses ferides al bra√ß i provocant-li la p√®rdua d'una part d'un dit. Tot seguit, quan un agent de la Policia Local de Cambrils es va personar al lloc dels fets despr√©s de rebre l'av√≠s quan faltaven pocs minuts per dos quarts de deu del mat√≠, tamb√© va ser atacat en intentar auxiliar l'amo dels animals.

Com a conseq√ľ√®ncia de l'atac de les gosses, el Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) va enviar una ambul√†ncia fins al lloc dels fets i va traslladar l'amo dels animals fins a l'Hospital Lleuger del municipi de la Costa Daurada. Aix√≠ mateix, l'agent de la Policia Local de Cambrils que va ser atacat, tamb√© va ser portat fins al centre m√®dic cambrilenc per ser at√®s per ferides de diverses consideracions. 

"ūüĒ• ALERTA SALOU: Greu incendi en un edifici" "ūüĒīūüöĆ ATENCI√ď: Accident entre dos autobusos a la pla√ßa de les Oques"