Dues persones ferides greus a causa de l'incendi d'una llanxa a Deltebre

A un l'han traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a l'altre a la Vall d'Hebron

Greu incident el viscut aquest diumenge a Deltebre. Una llanxa, que l'ocupaven dues persones, s'ha incendiat a la zona de Riumar. En conseqüència de les flames, tots dos han resultat ferits de diferents gravetats i han hagut de ser evacuats des del port ebrenc. Fins al lloc de l'incident, s'hi han desplaçat els Bombers, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Local.

Les dues persones, una ferida greu i l'altra menys greu a causa de les cremades, han hagut de ser evacuats fins a centres hospitalaris.

Ferits per les flames de la llanxa

El servei d'emergències rebien l'alerta d'una llanxa incendiada als volts de tres quarts de dues de la tarda. Les dues persones que ocupaven l'embarcació a la zona de Riumar, a Deltebre, han hagut de demanar auxili i una altra embarcació particular els ha remolcat fins al port.

Allà, ja els esperaven els serveis d'emergències per atendre'ls els professionals del SEM. Tots dos presentaven cremades per les flames que hi havia a la llanxa. Un dels ferits, un home de 36 anys i veí del Vendrell, tenia ferides menys greus i ha estat evacuat fins a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per l'ambulància del SEM.

D'altra banda, un home de 39 anys i veí de Santa Oliva, a causa de les flames, ha tingut ferides més importants i s'ha necessitat la presència de l'helicòpter del SEM, el qual l'ha traslladat en estat greu fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron a Barcelona.

"Massa de pressa: Un nou conductor 'kamikaze' caçat a les carreteres de Tarragona" "Vídeo: Crema un cotxe a l'N-340 després de tenir un accident"