Dues persones ferides en estat lleu en un incendi a la Selva del Camp

Els Bombers han treballat per apagar les flames i el SEM per antendre els ferits
Hi ha hagut dues persones ferides lleus | Bombers d'Alcover

Els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han hagut d'actuar durant el vespre del divendres per un incendi al carrer President Companys de la Selva del Camp. El servei d'emergències ha rebut l'avís per un incendi als volts de tres quarts de nou i fins al lloc han desplaçat un parell de dotacions per apagar les flames.

L'origen del foc ha estat a la persiana del balcó d'un pis situat a la primera planta de l'edifici i també ha afectat lleugerament una de les habitacions del pis. L'actuació dels bombers ha evitat que hi hagi destrosses més grans, però l'han pogut controlar i apagar abans de propagar-se per la resta de l'edifici. La façana de l'edifici, però, han quedat de color negre a causa de les flames.

En conseqüència de l'incendi, dues persones han resultat ferides en estat lleu. El SEM ha atès les dues persones afectades per inhalació de fum i un atac de nervis.

"Molt preocupats: Intenten ocupar habitatges de 2 edificis d'un barri de Tarragona" "Urgent: Atropellen un nen petit mentre jugava a la plaça del Mercadal"