Edifici ensorrat a Reus.

S'ensorra un altre edifici al barri del Carme de Reus

Els fets han passat a les tres de la matinada

Nou gran ensurt al barri del Carme de Reus. Els veïns i veïnes de la zona s'han despertat a les tres de la matinada per un fort soroll que venia del carrer. La història es repetia i tornava a ensorrar-se un edifici a la zona, en aquesta ocasió al carrer Sant Antoni número 5. Els Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana de Reus han anat fins a la zona ràpidament per comprovar que no hi hagués ferits, cosa que s'ha descartat perquè es tractava d'un immoble deshabitat.

La casa ja estava mig derruïda i segons informen els Bombers no hi ha hagut afectacions tampoc als edificis adjacents a l'ensorrat. Des de l'Associació de Veïns del Barri del Carme han lamentat els fets i han recordat que precisament aquesta casa era una de les que els mateixos veïns del barri havien tapiat per evitar-ne la seva ocupació. Durant aquests dimarts 4 d'agost, es realitzaran les tasques per treure la runa de la zona i la resta de l'edifici serà enderrocat de forma controlada per evitar riscos.

Aquest immoble també formava part del llistat d'edificis que havien presentat feia uns mesos a l'Ajuntament de Reus per tal que es realitzessin inspeccions tècniques per conèixer-ne l'estat, però que a causa de l'emergència sanitària es va aturar.

 

Dos edificis esfondrats en dues setmanes

Es dona el cas que fa poc més de dues setmanes, al 19 de juliol, ja es va produir un esfondrament en un edifici deshabitat de la zona. En aquella ocasió va ser al carrer de Sant Esteve, també al barri del Carme. Curiosament l'avís també es va rebre a les tres de la matinada i es va acabar esfondrant una paret de l'immoble ubicat al número 26. L'immoble, també buit, comptava amb tres plantes i estava deshabitat.

Tampoc hi va haver ferits però sí que el subministrament elèctric va quedar afectat durant tota la nit a causa de l'esfondrament i una porta de vidre de l'edifici del davant es va trencar per la runa que va caure.


Comentaris