GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'enèsim atropellament a la C-31 de Cunit dispara la indignació entre els veïns

Un jove ha resultat ferit lleu a primera hora del matí

La xacra dels atropellaments a la C-31 de Cunit no s'atura, i aquest dimecres 15 de gener al matí se n'ha produït un altre. Aquest cop ha estat un jove que anava cap a la seva classe i ha estat atropellat en aquesta via pels voltants de les 07.50 hores. Des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han explicat a TarragonaDigital que el noi ha quedat ferit lleu i que no ha necessitat que se'l traslladés a l'Hospital del Vendrell. 

 

Els treballadors del SEM, que han mobilitzat dues ambulàncies, l'han atès al lloc dels fets i li han donat l'alta allà mateix. Aquest és l'enèsim atropellament que té lloc en aquesta via interurbana els últims mesos, fet que ha disparat la indignació entre els veïns del municipi, que fa temps que demanen solucions. Alguns d'ells fins i tot han proposat una mesura de força que passaria per tallar durant uns minuts la carretera, per fer sentir la seva veu.

 

La remodelació, aturada des del 2017

Després que el passat dissabte 11 de gener una noia resultés ferida per un altre atropellament en aquesta via, l'alcaldessa del municipi, Dolors Carreras, va reclamar a la Generalitat que es dugui a terme el projecte de remodelació de la via que està aprovat des del 2017. Les obres no van arribar a començar perquè el Govern català va ser destituït per l'aplicació de l'article 155, i el nou executiu català no ha recuperat encara el projecte.

 

Carreras i el primer tinent d'alcaldia del municipi, Jaume Casañas, van mantenir una reunió amb la Direcció General de Carreteres el passat juliol per demanar que s'accelerés l'inici de les obres. Des d'aleshores, segons l'alcaldessa, no han rebut cap més notícia. Aquest serà un dels temes que es preveu tractar a la reunió del Pacte del Penedès Marítim d'aquest dimecres a Calafell.