Cacen un conductor sextuplicant la taxa d'alcohol permesa al Vendrell

La Policia Local del Vendrell li ha instruït diligències judicials i li ha immobilitzat el seu vehicle

La Policia Local del Vendrell ha hagut d'actuar aquesta tarda de dilluns després de localitzar un vehicle que estava cometent una infracció. Per aquest motiu, el vehicle ha estat aturat pels agents vendrellencs i se li ha realitzat una prova d'alcoholèmia, la qual ha obtingut un resultat positiu.

Diligències judicials al conductor del vehicle

Aquesta tarda ha succeït un nou incident viari al municipi del Vendrell. La Policia Local de la localitat ha hagut d'aturar el conductor d'un vehicle per una infracció. A més, presentava símptomes d'haver consumit begudes alcohòliques.

Un cop aturat, se li ha realitzat la prova d'alcoholèmia al conductor del vehicle. L'aparell referencial ha donat un resultat positiu d'1,55 mil·ligrams per litre d'alcohol en aire espirat, sextuplicant la taxa d'alcohol permesa.

Segons informa la Policia Local del Vendrell, s'han instruït diligències judicials al conductor i, a més, s'ha immobilitzat el seu vehicle.

"Mor un jove de 21 anys atropellat intencionadament a Catalunya" "Vídeo: Desmantellen «la masia de la marihuana» al Vendrell"