Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local del Vendrell

Enxampen 'in fraganti' un lladre robant en un habitatge a la zona del Puig al Vendrell

Un agent fora de servei ha alertat els Agents Rurals per un mussol comú ferit

La Policia Local del Vendrell s'ha hagut d'activar aquest dilluns per realitzar dues actuacions al municipi. De bon matí, s'han trobat un mussol comú ferit, mentre que al migdia, gràcies a la col·laboració veïnal, s'ha pogut detenir un jove mentre intentava robar en un habitatge.

Enxampat 'in fraganti' un lladre que intentava robar

L'avís dels veïns ha estat clau per procedir a la detenció d'un lladre al Vendrell. Segons informa la Policia Local, s'ha avisat d'un individu que estava saltant a un habitatge a la zona del Puig, a la capital del Baix Penedès. 

Gràcies a aquest avís, els agents de la policia vendrellenca l'han pogut enxampar al lloc dels fets i se l'ha detingut per un presumpte delicte de robatori amb força. Al lladre se li han instruït diligències i quedarà a disposició judicial.

Ferit un mussol a la carretera 

Abans dels fets de la detenció, un agent de la Policia Local del Vendrell que estava fora de servei ha trobat un mussol comú que estava ferit a la carretera de Santa Oliva.

En aquest sentit, s'ha realitzat l'actuació recomanada i s'ha alertat els Agents Rurals perquè se'n facin càrrec de l'au que estava ferida. Així mateix, es recomana, que si es troba algun animal protegit, es posin en contacte amb el servei d'emergències trucant al 112.


Comentaris