Una teulada malmesa per un possible esclafit a Horta de Sant Joan

Un esclafit malmet diverses teulades a Horta de Sant Joan

Els Bombers de la Generalitat han revisat l'estructura dels immobles

Un esclafit ha malmès diversos habitatges a Horta de Sant Joan aquest divendres a la tarda. Segons alguns testimonis, el fenomen ha durat uns dos minuts i ha arrencat diverses teules i fet alguns danys materials en habitatges de la part baixa del poble. Els Bombers han rebut fins a sis avisos entre les sis i les vuit de la tarda i hi ha desplaçat tres dotacions per revisar l'estructura dels immobles més afectats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'esclafit s'ha desplaçat des de la zona d'Arenys de Lledó cap al municipi d'Horta de Sant Joan pel sud-oest. El fenomen, segons els testimonis, no ha durat més d'uns minuts però ha arrasat amb part de teulades, senyals i murs en cases particulars i també en establiments turístics amb clients. També s'han retirat diversos pins que tallaven la carretera TV-3341 entre Horta i Arenys. Cap persona ha resultat ferida. Els Bombers i l'Ajuntament seguien fent inventari dels danys aquest divendres al vespre.
 Comentaris