Estafen diversos establiments de Cambrils amb bitllets de 50 euros falsos

La Policia Local de Cambrils va enxampar tres veïns de Reus responsables d'aquest delicte

Diversos locals de Cambrils han estat víctimes d'una estafa amb bitllets de 50 euros falsos. La Policia Local de Cambrils va començar una investigació a partir de l'avís que hi havia un individu endossant-los en establiments de la zona del port del municipi de la Costa Daurada.

Enxampat després de 3 estafes

Durant la tarda d'aquest diumenge, 12 de juliol, la policia cambrilenca rebia l'avís d'una propietària d'un local de Cambrils informat que un individu els havia colat un bitllet fals. Després d'aquesta informació, altres establiments es van queixar dels mateixos fets.

Arran d'aquestes estafes, la Policia Local de Cambrils va començar un dispositiu per localitzar els presumptes estafadors dels establiments cambrilencs. En aquest sentit, amb les informacions donades pels propietaris dels locals, van poder localitzar tres persones que podien haver estat els responsables de les estafes, ja que portaven bosses amb productes dels llocs estafats.

Gràcies a la visualització de les càmeres de seguretat d'una de les botigues, van poder comprovar que un dels tres individus identificats havia comprat a aquell lloc. Els agents, a més, van parlar amb els responsables dels altres establiments de la zona del Port per informar-los que havia sofert una estafa amb bitllets de 50 euros. 

Segons la Policia Local de Cambrils, els presumptes autors de tres estafes van ser un home de 40 anys i 2 acompanyants, tots tres veïns de Reus. Per aquest motiu, se'ls inicien diligències per un delicte d'estafa.

"Ferida una dona en caure des d'un balcó a Cambrils" "Nou operatiu antidroga: Desmantellen un bosc de marihuana a Salou"