Eviten que un jove es llanci d'un sisè pis a la Pineda

Entre la família i els serveis d'emergències han aconseguit que no ho faci

Moments de tensió al carrer Amadeu Vives de la Pineda, quan un jove es va posar al balcó d'un sisè pis amb una mala intenció: llançar-se de dalt a baix, segons explica el Diari de Tarragona. Finalment, no es van haver de patir greus conseqüències.

Eviten el salt d'un jove a la Pineda

Els crits de la família van alertar els veïns del carrer Amadeu Vives de la Pineda. El seu fill estava a la balconada d'un sisè pis, amb intencions de tirar-se, quan van alertar al servei d'emergències.

Mentre arribaven la Policia Local de Vila-seca, Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat, la família intentava convèncer al jove que no era una bona solució.

Un cop al lloc on s'estaven desenvolupant els fets, els agents dels cossos de seguretat van ajudar la família vinguda de Saragossa que estaven de vacances a la localitat de la Costa Daurada, segons el citat mitjà, van aconseguir convèncer el jove i va tornar a l'interior de l'habitatge. Finalment, va ser atès pels professionals sanitaris presents al lloc i el van portar fins a l'Hospital de Santa Tecla.

"Urgent: Troben el cos sense vida d'un home a l'interior d'un vehicle a l'N-340" "Nova baralla a Torredembarra: Un jove que amenaçava de mort amb una daga, detingut"