GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Protecció Civil desmenteix un rumor sobre una explosió a la zona de la Laboral a Tarragona

Un missatge a les xarxes ha posat en alerta la població

 

Pels volts de les onze de la nit d'aquest dissabte 17 de maig, un missatge a les xarxes socials ha fet saltar les alarmes. Es parlava d'una suposada explosió a la zona de la Laboral a Tarragona, molt a prop del polígon petroquímic de la ciutat. El nerviosisme s'ha instaurat ràpidament mentre els comentaris de diversos ciutadans corrien, assegurant que havien sentit soroll i petites explosions, veien foc i molt fum.

 

Tanmateix, ni al CECAT —centre superior de coordinació i informació de Catalunya— ni a Protecció Civil els constava cap incident. El 112 ha rebut diverses trucades després que aquest missatge es fes viral, i és per això que un cop fetes les comprovacions han explicat que es tractava d'una falsa alarma i que, simplement, una de les empreses de la petroquímica estava fent tasques de manteniment i s'ha pogut veure més flama del que és habitual a la zona.