Una dona, ferida de gravetat en caure d'un pont a la Vall del Brugent, a Montblanc

Un helicòpter l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII | La víctima s'hauria precipitat en una ruta de muntanya

Cap de setmana accidentat a la Vall de Brugent, a la Conca de Barberà. Una dona de 59 anys es troba ferida greu després d'accidentar-se durant una excursió a l'altura del Toll de l'Esqueix, a la zona del Pinetell de Montblanc. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la víctima hauria caigut d'un pont de tres metres pels volts de les 17.30 hores d'aquest dissabte per causes que encara es desconeixen, i els equips de rescat i emergències dels Bombers i el SEM s'hi van desplaçar ràpidament.

L'excursionista, que es trobava inconscient en el moment de l'arribada dels Bombers, ha estat traslladada d'urgència a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb l'helicòpter medicalitzat del SEM. S'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers a la zona accidentada, quatre d'elles terrestres i una aèria, i és un testimoni qui va avisar els cossos d'emergències de l'incident d'aquest divendres a les 17.38 hores.

"Urgent: Mor un home en caure des d'una teulada al Penedès" "Aquest dissabte: Mor un home ofegat en una platja de Barcelona"