Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM i diversos agents dels Mossos d'Esquadra

Fereixen de gravetat amb arma blanca una persona a Reus després de començar una baralla en un bar

Els fets han succeït aquest migdia a l'avinguda Jaume I

Perillós incident el viscut aquest migdia a la ciutat de Reus. Tot i estar tancats els establiments de restauració al públic, l'incident s'ha iniciat en un local de l'avinguda Jaume I de Reus, segons informen els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, que han rebut l'avís quan faltaven minuts per a dos quarts d'una del migdia d'aquest 3 de novembre. 

Per motius que es desconeixen, s'ha iniciat la baralla, la qual ha acabat complicant-se quan un d'ells ha tret un objecte punxant, similar a un cúter, i ha ferit la víctima. Tot i que algunes fonts han apuntat que el tall hauria estat al cap, des del SEM s'ha desmentit aquesta informació, però no han desvetllat on s'han realitzat les ferides. D'altra banda, han confirmat a aquest mitjà que l'estat en què s'ha trobat la víctima de les ferides d'arma blanca ha estat de ferit greu.

 En conseqüència d'aquest incident, s'han desplaçat fins al lloc dels fets patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Mentre els professionals sanitaris atenien el lesionat, els agents de la policia catalana han detingut a l'agressor per un delicte per lesions. En aquest sentit, la investigació continua oberta per esclarir els fets.


Comentaris