Imatge del bar de Sant Pere i Sant Pau on es va produir la baralla

Una baralla en un bar de Sant Pere i Sant Pau deixa un ferit amb arma blanca

Els fets es van produir en una terrassa del Bloc Sant Tomàs

Una persona va resultar ferida diumenge passat, 23 d'agost, en veure's involucrada en una baralla en un bar del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Segons ha avançat el 'Diari Més', la baralla va començar al voltant de les cinc de la tarda, quan dos homes es van començar a barallar a la terrassa d'un bar ubicat al Bloc Sant Tomàs.

Un testimoni que va veure com un home n'agredia un altre amb arma blanca va donar l'avís a la policia. Una ambulància el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc dels fets i el personal mèdic va atendre el ferit, el qual estava sagnant. 

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc van començar la recerca de l'agressor, gràcies a la descripció facilitada per la víctima. Finalment el van poder localitzar al Bloc Sant Maties. Els Mossos van identificar l'home i li van obrir diligències per un delicte de lesions lleus, tot i que no va ser detingut. L'agressor tenia antecedents, i en el moment de la identificació no duia a sobre cap objecte. Pel que fa al ferit, presentava ferides lleus i va ser evacuat en una ambulància del SEM fins a l'Hospital Joan XXIII.

Preocupació entre els veïns per la inseguretat al barri

Aquesta no és l'única baralla que es produeix al barri en les darreres setmanes, ja que el passat mes de juliol hi va haver una altra situació semblant, justament al mateix bar. L'associació de veïns ja ha transmès a l'Ajuntament el seu malestar i preocupació per la situació. Fins i tot han posat sobre la taula la possibilitat de crear patrulles veïnals.


Comentaris