Ferit amb arma blanca un veí de Salou per recriminar que baixin el volum de la música a uns ocupes

Els fets han succeït en un edifici situat a l'avinguda Joan Fuster

No cessen els problemes en pisos ocupats de Salou. El passat mes de juny, els Mossos d'Esquadra detenien dos joves per tres robatoris en el bloc de pisos on ocupaven il·legalment un immoble. Dies després de la detenció, tornaven a protagonitzar una ocupació en el mateix bloc, ubicat a l'autovia de Salou a Reus, allargant el malson del bloc de pisos. 

Ara, a principis d'octubre, un veí d'un edifici situat a l'avinguda Joan Fuster de Salou, ha denunciat una agressió per part d'uns ocupes després d'haver recriminat tenir la música alta, segons explica el Diari de Tarragona. Després de l'acció realitzada per la víctima, els individus que estaven a l'interior de l'immoble ocupat, el van amenaçar i, a més, li van propinar insults homòfobs.

Passava l'estona i la discussió pujava de to. Un dels agressors va entrar a dins l'immoble i, segons explica el citat mitjà, un d'ells va sortir amb un ganivet de cuina. Un dels ocupes va intentar separar l'agressor i víctima, però no va ser suficient, ja que va acabar ferint al veí amb l'arma blanca.

Després de l'agressió, va alertar al servei d'emergències de l'incident i va ser atès al seu domicili abans de dirigir-se al CAP, on li van tractar la ferida. A més, un cop al centre mèdic, un dels ocupes va fingir que l'havien intentat agredir, però l'incident no va anar a més i no es va detenir a cap de les dues persones. 

"Més problemes a Cambrils: Nous episodis de conductors beguts" "Urgent: Un tren atropella una dona al Penedès"