Ferit un conductor en bolcar el vehicle a l'N-340 a la Canonja

S'han vist involucrats dos vehicles en l'accident

Gran ensurt a la carretera N-340, al seu pas pel terme municipal de la Canonja, quan un vehicle ha bolcat i el conductor ha quedat atrapat al seu interior. S'ha necessitat la intervenció dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Dos vehicles implicats en l'accident

El servei d'emergències rebia l'alerta per un accident quan faltaven pocs minuts per a les cinc en punt de la tarda. El motiu de l'avís ha estat una topada entre dos vehicles a la carretera N-340 al seu pas pel terme municipal de la Canonja, en concret, en el punt quilomètric 1.165 de la carretera.

En conseqüència de la topada, un dels vehicles ha acabat bolcat i l'ocupant del cotxe ha quedat atrapat a l'interior de l'habitacle. Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han enviat tres dotacions per a realitzar tasques d'excarceració i treure el conductor.

Així mateix, fins al lloc de l'accident, han anat patrulles dels Mossos d'Esquadra i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre als accidentats.

"Un robatori de poc recorregut: Recuperen una autocaravana sostreta a Torredembarra" "Molt fort: Investigats a TGN per maltractar el seu gos, que va acabar morint"