Vehicle trencat per l'atropellament.

Ferit crític un menor a Reus en xocar contra un vehicle mentre anava en patinet elèctric

Els fets han passat pels volts de les cinc de la tarda

Ensurt dels grossos a Reus aquesta tarda. Quan faltaven només dos minuts per les cinc en punt, els serveis d'emergències han rebut un avís per un atropellament. Ràpidament s'han activat els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques i la Guàrdia Urbana de Reus. Quan han arribat al lloc dels fets han pogut comprovar que s'havia produït un xoc entre un vehicle i un patinet elèctric.

Com a conseqüència de la forta col·lisió que s'ha produït a l'avinguda Castellvell, dues dotacions dels Bombers han hagut d'assistir els sanitaris per immobilitzar el ferit, de 14 anys. El conductor del patinet elèctric es tracta d'un menor i ha resultat ferit crític. Ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus.


Comentaris
Paqui
Obligan a la canalla a ir con el patinete por donde los coches y nos los van a matar a todos. Y si van por la acera los multan estos sinverguanzas de políticos del Pellicer y compañía.
Loren Paz
Los políticos están más preocupados en que se superen los records de multas que en mejorar la seguridad vial.
J.M.
La gestión de la regidora de la policía es nefasta y solo se preocupa de pintar los pasos de peatones con tonterías y obligar a los policías a poner multas sin parar.