Parla Sergio, el fill del ve铆 de Torreforta mort a casa seva com conseq眉猫ncia de l'explosi贸 d'IQOXE

En una entrevista a la televisi贸, ha explicat com van viure ell i la seva mare els moments posteriors a l'accident qu铆mic i que l'empresa s'ha ofert a pagar la reconstrucci贸 del pis

Sergio Mill谩n, fill del ve铆 de Torreforta del mateix nom que va morir a casa seva a conseq眉猫ncia de l'impacte d'una planxa d'acer procedent de l'explosi贸 d'IQOXE el passat 14 de gener, ha parlat aquest dilluns a Espejo P煤blico, el magaz铆n matinal d'Antena 3. Entre altres coses, ha recordat com van viure els moments posteriors a l'accident tant ell com la seva mare. Aix铆 mateix, ha manifestat que no han iniciat cap tr脿mit judicial contra l'empresa, que segons ha dit s'ha ofert a pagar 芦totes les reparacions del pis禄.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

El jove ha explicat que el 14 de gener, el dia de l'explosi贸, ell i la seva mare van baixar a un bar de la pla莽a Garc铆a Lorca de Torreforta a prendre un caf猫, mentre el seu pare es va quedar a casa. 芦Vam escoltar l'explosi贸 i al cap de pocs segons van venir uns nens que jugaven a la part de darrera que havien vist una bola de foc禄, ha relatat. Poc despr茅s, un ve铆 els va avisar que havia caigut part de la fa莽ana, moment en el qual van trucar al seu pare i, com que no contestava, la seva mare va decidir pujar al pis. Un cop al tercer pis, ella va intentar entrar, per貌 l'espai era un polvor铆 i nom茅s va veure les claus al rebedor.

Despr茅s d'aix貌, comenta Sergio Mill谩n, 芦una ve茂na em va venir a avisar, que li deix茅s el beb猫 i an茅s a casa. Un cop all脿, la meva mare cridava i el meu ve铆 em va dir que el meu pare estava dins, i de com em va mirar vaig intuir que la cosa no era bona禄. Ell va entrar al pis, va veure el seu pare 芦en una postura impossible i quan vaig prendre-li el pols vaig veure sang i vaig saber que el meu pare estava mort禄. En sortir de l'habitatge, la seva mare va preguntar-li pel seu pare i la resposta del Sergio Mill谩n va ser 芦el papa est脿 mort. No podia dir-li una altra cosa, no podia enganyar ma mare禄.

"鉂楌煓 CA脟AT un 'camell' a l'Ebre per la forta olor a marihuana que desprenia el seu cotxe" "馃殧ALERTA: 2 lladres fugen i 1 queda ferit durant un nou robatori a Calafell"