Imatge de l'esquerda a l'edifici de Torreforta, provocada per l'explosi贸 qu铆mica

Parla Sergio, el fill del ve铆 de Torreforta mort a casa seva com conseq眉猫ncia de l'explosi贸 d'IQOXE

En una entrevista a la televisi贸, ha explicat com van viure ell i la seva mare els moments posteriors a l'accident qu铆mic i que l'empresa s'ha ofert a pagar la reconstrucci贸 del pis

Sergio Millán, fill del veí de Torreforta del mateix nom que va morir a casa seva a conseqüència de l'impacte d'una planxa d'acer procedent de l'explosió d'IQOXE el passat 14 de gener, ha parlat aquest dilluns a Espejo Público, el magazín matinal d'Antena 3. Entre altres coses, ha recordat com van viure els moments posteriors a l'accident tant ell com la seva mare. Així mateix, ha manifestat que no han iniciat cap tràmit judicial contra l'empresa, que segons ha dit s'ha ofert a pagar «totes les reparacions del pis».

El jove ha explicat que el 14 de gener, el dia de l'explosió, ell i la seva mare van baixar a un bar de la plaça García Lorca de Torreforta a prendre un cafè, mentre el seu pare es va quedar a casa. «Vam escoltar l'explosió i al cap de pocs segons van venir uns nens que jugaven a la part de darrera que havien vist una bola de foc», ha relatat. Poc després, un veí els va avisar que havia caigut part de la façana, moment en el qual van trucar al seu pare i, com que no contestava, la seva mare va decidir pujar al pis. Un cop al tercer pis, ella va intentar entrar, però l'espai era un polvorí i només va veure les claus al rebedor.

Despr茅s d'aix貌, comenta Sergio Mill谩n, 芦una ve茂na em va venir a avisar, que li deix茅s el beb猫 i an茅s a casa. Un cop all脿, la meva mare cridava i el meu ve铆 em va dir que el meu pare estava dins, i de com em va mirar vaig intuir que la cosa no era bona禄. Ell va entrar al pis, va veure el seu pare 芦en una postura impossible i quan vaig prendre-li el pols vaig veure sang i vaig saber que el meu pare estava mort禄. En sortir de l'habitatge, la seva mare va preguntar-li pel seu pare i la resposta del Sergio Mill谩n va ser 芦el papa est脿 mort. No podia dir-li una altra cosa, no podia enganyar ma mare禄.


Comentaris