Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

S'enfronta a 14 anys de presó per intentar matar un home en una festa nadalenca a Reus

El processat va clavar quatre ganivetades a la víctima durant una festa nadalenca

La fiscalia demana 14 anys de presó  per a un home de 29 anys, nacional de Colòmbia i en situació irregular, que la matinada del 25 de desembre del 2019 va clavar quatre ganivetades a un compatriota seu. Els fets van passar en una masia denominada 'Club del Caballo', al Mas Pellicer de Reus, on diverses persones d'origen colombià havien organitzat una festa nadalenca.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons relata la fiscalia, a les set del matí, quan la víctima, de 27 anys, s'encaminava cap a la sortida, el processat li va clavar dues ganivetades a l'esquena  i, quan el ferit es va girar, va clavar-li dues punyalades més al pit. El processat va actuar sense motiu aparent, de forma sobtada i sense dir res, aprofitant que la víctima es trobava d'esquenes, segons el fiscal.

El noi va caure a terra i va patir un quatre de lesions  per arma blanca amb perforació toràcica. Les ganivetades, amb «compromís vital», van afectar el cor i el pulmó. Per aquests fets va estar 68 dies de baixa, 14 dels quals els va passar a l'UCI. El jutjat d'instrucció va decretar l'ingrés provisional a presó del presumpte autor de les ganivetades el 27 de desembre del 2019.

L'home afronta una pena de 14 anys de presó per un suposat delicte d'assassinat amb traïdoria en grau de temptativa. La fiscalia  interessa que s'executin dues terceres parts de la pena i que la resta se substitueixi per l'expulsió de l'estat espanyol, on el processat tindria prohibit  tornar durant 9 anys.

El ministeri fiscal també demana que l'acusat indemnitzi el perjudicat amb 7.000 euros pels dies d'incapacitat i de curació, i amb 20.300 euros pel perjudici estètic ocasionat per les cicatrius que li han quedat. El cas es jutjarà properament a l'Audiència de Tarragona.