Contenidor en flames.

La crema de contenidors té càstig: la condemna de presó que demanen per un piròman a Reus

L'individu va resistir-se a la Guàrdia Urbana i va provocar lesions a un agent

La matinada del 27 de març de 2020, ben entrat al confinament domiciliari arreu de l'Estat, la ciutat de Reus  es va veure immersa en un seguit de contenidors cremats. L'autor, un piròman, va calar foc en diversos llocs de la ciutat fins que, un avís des del carrer Argentera de la capital del Baix Camp, va posar en pista la Guàrdia Urbana de Reus, mentre els Bombers de la Generalitat apagaven les flames que anaven il·luminant la ciutat. 

La persecució  es va allargar per la matinada fins que els agents van atrapar-lo. En aquest moment, l'acusat els va amenaçar  i va causar ferides  a un dels agents en un dit de la mà dreta. Per tot plegat, va ser detingut i acusat pels delictes de danys i resistència. 

El cas, però, ha passat a judici i la Fiscalia demana dos anys i nou mesos de presó  pel piròman després de cremar tres contenidors i resistir-se a l'autoritat a Reus. A més d'aquesta pena, també se li reclama una indemnització a pagar a l'Ajuntament de Reus de 1.933,35 euros, per la crema de contenidors, i 365 d'indemnització per les lesions a l'agent.