S'enfronta a onze anys de presó per abusar sexualment de la filla, menor, a Creixell

La víctima tenia entre cinc i nou anys quan van passar els fets
Imatge d'arxiu d'una de les sales de vistes de l'Audiència de Tarragona, on el 16 de desembre se celebrarà el judici. | TarragonaDigital

Un home s'enfronta a 11 anys de presó per un suposat delicte continuat d'abusos sexuals a la seva filla menor d'edat entre el 2008 i el 2012. Segons la fiscalia, quan la petita tenia entre 5 i 9 anys el seu pare la va penetrar vaginalment i la va forçar a mantenir relacions sexuals.

També li va fer tocaments a la zona genital i va obligar-la a tocar-lo a ell. L'home actuava quan estaven tots dos sols a casa o quan els altres fills —també menors— estaven al menjador del domicili familiar, situat a Creixell.

Li demanen onze anys de presó i altres mesures

A més dels 11 anys de presó, la fiscalia demana que l'home no pugui comunicar-se ni apropar a menys de 200 metres de la filla durant 12 anys i que la indemnitzi amb 60.000 euros.

En l'escrit de conclusions provisionals, el ministeri públic també sol·licita per a l'home 10 anys de llibertat vigilada un cop compleixi la pena i la seva inhabilitació durant 6 anys per a la pàtria potestat, tutela, cura, càrrec públic o qualsevol ofici o professió que pugui tenir relació amb menors d'edat. El cas arribarà a judici el 16 de desembre a l'Audiència de Tarragona.

"🔥AQUESTA MATINADA: 2 incendis a Reus, al barri Gaudí i al Club Tennis Monterols" "🔥AQUESTA NIT: Incendi al jardí d'una casa a Cunit"