Bomber apagant el foc d'una xemeneia a Vimbodí

Es cala foc en una xemeneia d'una casa a Vimbodí i Poblet

Tres dotacions de Bombers han participat en l'extinció de l'incendi

Aquest matí s'ha calat foc a la xemeneiad'una casa a Vimbodí i Poblet. El cos de Bombers  de la Generalitat de Catalunya ha rebut l'avís a les 11.30 h del matí i, fins al lloc dels fets, s'han desplaçat 3 dotacions  per apagar l'incendi.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits ni tampoc danys materials, ja que el foc ha quedat confinat dins del tub del sistema d'extracció de fums.

Davant d'aquesta situació habitual en moltes llars catalanes en aquestes dates, els Bombers alerten que els incidents d'aquest tipus poden anar a més i estendre's per tot l'immoble. Per això, després de l'estiu i abans que arribi el fred, s'ha de tindre previsió i s'han de posar a punt i netejar els sistemes de calefacció, per tal d'eliminar la brutícia i les possibles obstruccions de les canalitzacions, elements que sovint originen incendis  com el que ha passat a Vimbodí.