Frustren dos intents d'ocupació de cases al Vendrell i Calafell

També s'ha produït una detenció d'un home al Vendrell per colpejar la seva parella
La policia del Vendrell ha frustrat un intent d'ocupació a Coma-ruga. | Policia Municipal del Vendrell
 

Les policies locals del Vendrell i Calafell van frustrar aquest dimecres 4 de març a la tarda dos intents d’ocupació d’habitatges, un en cada municipi. Al Vendrell, la col·laboració ciutadana va ser clau per evitar que dues persones poguessin ocupar un habitatge buit a la zona dels Masos de Coma-ruga. La policia local els va detenir i els va denunciar també per tinença il·lícita de substàncies estupefaents.

També aquest dimecres es va produir un intent d’ocupació d’un habitatge buit a Calafell Poble, al carrer de Joan Miró. En aquest cas, va ser un intent de reocupació del bloc que el consistori va tapiar a finals del mes de gener, després d’un operatiu policial contra els robatoris que es va fer en dos edificis del nucli antic. La policia local va enxampar unes persones que volien tornar a entrar al bloc.

Detingut per colpejar la parella

Per altra banda, la policia del Vendrell ha informat que també s’ha fet una detenció per un suposat delicte de violència de gènere. Els agents van detenir un home que, presumptament, havia colpejat la seva parella, causant-li lesions lleus.

"🚨 COP POLICIAL al Baix Ebre contra una banda dedicada a la immigració il·legal" "🚓 Nou intent de robatori a Calafell: diversos menors caçats in fraganti"