Detingut a Tarragona un fugitiu buscat a Lituània

L'escàpol relacionat amb el tràfic de drogues que s'ha trobat en una terrassa de Cambrils

Les investigacions es van iniciar l'any 2014 | Tenia una ordre europea de detenció i entrega

Les investigacions van començar el 2014 i, després d'anys darrere seu, ha estat detingut a Cambrils. La Policia de Lituània donava l'avís de la possible presència d'aquest fugitiu a Espanya. Les últimes informacions apuntaven que podria estar a Tarragona. 

L'individu tenia una ordre europea de detenció i entrega posada per les autoritats lituanes. El motiu era un delicte de tràfic de drogues

El rastre del delinqüent va portar els investigadors per diversos punts del territori. Entre ells, l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, on va fer gestions de reporter gràfic de drons. També el recinte d'IFEMA de Madrid, on podia haver estat durant la celebració de la Fira Internacional de Turisme el passat maig, o en alguns centres veterinaris. 

Les últimes informacions el situaven a Cambrils. En concret, que estaria treballant en un local de tatuatges de la localitat de la Costa Daurada. 

En comprovar que no es trobava físicament a l'establiment, els agents van entrevistar als propietaris i gerents de diversos locals propers. Gràcies a la col·laboració i aquestes gestions, es va rebre una trucada. Una d'aquestes persones alertava que l'escàpol estava a prop del local.

Els investigadors van arribar al lloc i va ser localitzat a la terrassa d'una cafeteria  pròxima del negoci. En el moment de la seva detenció portava un document del permís de conducció lituà d'una altra persona.