Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Els fets es van produir ahir dissabte, 14 de desembre, al carrer de Jacint Verdaguer | Diversos veïns van ser desallotjats per precaució
Imatge del dispositiu de la Policia Local i els Bombers, al lloc dels fets | Ajuntament de Calafell

Petit ensurt a la Platja de Calafell. Una forta olor de gas va alertar ahir dissabte diversos veïns del número sis del carrer de Jacint Verdaguer, a la localitat baixpenedesenca. Arran de l'avís, al voltant de les 18.00 hores, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local van acudir immediatament al lloc dels fets.

Amb la hipòtesi d’una fuita, es va procedir a la inspecció de la zona, que va resultar negativa, tot i la persistència de l’olor de gas, segons apuntaven fonts de l’Ajuntament de Calafell. El carrer va quedar tallat per precaució i es van evacuar els veïns d’un edifici.

Bombers, veïns i Policia Local, al carrer de Jacint Verdaguer | Ajuntament de Calafell

La font de l'olor, una bombona de butà

Finalment, el focus de l’olor va ser localitzat en una bombona de gas butà, que tenia una pèrdua a la goma. Els Bombers la van retirar i van ventilar l’habitatge. Resolta la incidència, els veïns desallotjats van poder tornar a les seves llars i la circulació a la via es va restablir després de pocs minuts.

També et pot interessar

"🔴ÚLTIMA HORA: Xoc entre 2 cotxes a la carretera de Reus a Cambrils" "💚 BONES NOTÍCIES: Troben la menor desapareguda a Reus aquest dimarts"