Fuita de gas natural al complex BASF, a la Canonja

Els bombers de l'empresa i del Parc Químic han aturat l'escapament | Diversos veïns de la zona han vist «un fum estrany»

Durant la tarda d’avui dilluns, 27 d’abril, s’ha produït una fuita de gas natural a les instal·lacions que l’empresa química BASF té a la Canonja, al Tarragonès. Segons ha explicat Protecció Civil, els bombers de la companyia i del Parc Químic han aturat l’escapament. Alguns veïns de la zona han relatat a TarragonaDigital que, per uns moments, s'ha vist «un fum estrany» al complex.

Incident resolt i sense afectació exterior

Tal com ha confirmat la mateixa BASF, els fets s'han passat al voltant de les 17.20 hores després que el detector percebés la fuga, cosa que ha obligat a tallar el subministrament de gas per tal d'emprendre les comprovacions pertinents. Amb tot, les sirenes internes de la fàbrica han sonat i no hi ha hagut afectació a l’exterior de la indústria. L’incident ja està resolt i la situació s'ha normalitzat a la planta.

"Urgent: Aparatós accident d'un camió a l'Espluga de Francolí" "Tràgica nit a Reus: Una dona perd la vida en saltar pel balcó"