Imatge d'arxiu d'una dotació dels Bombers de la Generalitat

L'escola Camp Joliu de l'Arboç pateix una fuita de gas natural liquat aquesta matinada

Cap persona ha resultat afectada

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la matinada d'aquest dimarts, 2 de març, després de rebre l'avís d'una fuita a l'escola Camp Joliu de l'Arboç. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els han alertat al voltant de les cinc de la matinada, quan s'ha produït una fuita de gas natural liquat d'un contenidor ubicat a l'exterior del centre educatiu.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a cinc dotacions dels Bombers, que han comprovat que hi havia una fuita de gas natural liquat i han treballat per aturar-la. L'incident no ha anat a més i cap persona ha resultat afectada, ja que s'ha produït a la matinada i l'escola estava totalment tancada.

S'incendia un sofà en un pis de la Part Alta de Tarragona

D'altra banda, la fuita a l'escola no és l'únic incident que s'ha produït aquesta matinada al Camp de Tarragona. Cap a les dotze de la nit els Bombers van activar-se per un incendi d'un sofà a la  Part Alta de Tarragona, en un habitatge situat al número 16 del carrer Major. El foc va calcinar el sofà i no hi va haver més afectació. Els Bombers van extingir les flames, i cap persona va resultar ferida ni es van haver d'evacuar els veïns de l'immoble.