En perill de mort: tensió al carrer Alt de Sant Pere de Reus per un gos atrapat a l'ampit de la finestra

Veïns de la zona s'han situat sota l'immoble amb un edredó «a manera de lona», per si l'animal queia | El gos fa dies que plora desesperadament i ja s'havia alertat la Guàrdia Urbana
Imatge del gos, atrapat a l'ampit d'una finestra del carrer Alt de Sant Pere de Reus | Twitter / @aleidalg

Tensió i preocupació al carrer Alt de Sant Pere de Reus per un gos atrapat a l’ampit de la finestra, en un quart pis. Segons ha explicat una veïna a les xarxes socials, el gos era a l’empara de l’obertura, amb la finestra tancada i, evidentment, no podia retornar a l’interior de l’habitatge. Els plors continus i desesperats de l’animal, que duia morrió i una pota embenada, han alertat diversos veïns i veïnes. La mascota, precisament, agonitzava des de quarts de cinc de la matinada.

Els veïns prenen la iniciativa, a l'espera dels Bombers

Al voltant de les sis del matí d’avui dilluns, 27 de juliol, quatre veïns han decidit situar-se just a sota de l’edifici, amb un edredó «a manera de lona», han explicat, per tal d’intentar frenar el cop si el gos queia ja que, després de més de dues hores, les potes ja començaven a fallar-li. La Guàrdia Urbana de Reus, al lloc dels fets, ha contactat amb el propietari del pis i el llogater que, evidentment, no era a casa.

Possible cas de maltractament

Cap a tres quarts de vuit, els Bombers de la Generalitat han arribat al lloc dels fets i, alhora, també hi ha acudit un familiar del llogater, a qui s’havia pogut localitzar. La persona ha accedit a l’immoble, ha obert la finestra i ha entrat el gos cap a l’interior de l’habitatge. Tot, per sort, ha quedat en un ensurt i ara els veïns es pregunten: «Com et descuides el teu gos en situació de perill de mort? Com el deixes a l’ampit de la finestra emmordassat, amb la finestra tancada?».

Segons expliquen, fa dies que els veïns truquen a la Guàrdia Urbana arran dels plors desesperats de l’animal per la qual cosa, denuncien, seria «un cas evident de maltractament». La policia reusenca estudia el cas per valorar si actua d’ofici tot i que, en una primera instància, han explicat als veïns que es tractaria d'un «descuit».

"Diumenge mogut pels Bombers: Dos rescats de muntanya a Tarragona" "Urgent: Aparatós accident en un peatge de l'AP-7 catalana"