La policia local d'Amposta intervé per salvar un gos maltractat

Els agents van intervenir el divendres 17 d'abril després de rebre l'avís

Els delictes no s'aturen encara que estiguem en plena emergència sanitària i confinats. A Amposta, la Policia Local va anunciar aquest divendres 17 d'abril la seva intervenció per rescatar un animal que estava sent maltractat, dins de la seva pròpia llar, gràcies a l'avís que els va fer arribar l'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els fets van passar divendres quan els agents van rebre un avís per la delicada situació en què es trobava un gos a Amposta. La policia local no va dubtar ni un moment en personar-se a la casa ubicada a la Partida Carlet on es trobava l'animal, en molt males condicions tal com van poder comprovar. El gos tenia una cama trencada, estava lligat, no tenia menjar ni aigua potable i es trobava en unes lamentables condicions sanitàries.

Davant d'aquesta situació, la policia local d'Amposta va decidir endur-se l'animal per salvar-lo d'una vida miserable. L'Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre, encarregada de fer l'avís, es va fer càrrec del gos i en aquests moments està recuperant-se del seu trist i lamentable estat. Per part de la policia local, en una piulada a les xarxes socials, van expressar que aquest tipus de comportaments poden comportar fins i tot penes d'entre tres mesos i fins a un any de presó.

"UN ALTRE: Enxampen un bar de l'Ebre obert en ple estat d'alarma" "ATENCIÓ: Despreniment en un edifici de la Part Alta de TGN"