Un gos de raça perillosa sense morrió ni corretja ataca un home a Cambrils

La Policia Local va recollir la denúncia per la negligència del propietari de l'animal

Perillós incident el que va succeir el passat 3 d'agost al municipi de Cambrils per la negligència del propietari d'un gos de raça perillosa, quan es va llençar a sobre d'un home i aquest el va mossegar i ferir fins que la víctima se'l va poder treure de sobre, segons informa el 'Diari de Tarragona'.

El gos anava sense corretja ni morrió

Als volts de dos quarts de sis de la tarda, al carrer Drassanes del municipi de la Costa Daurada, va succeir l'incident. La víctima caminava per aquest carrer cambrilenc, quan el propietari del gos, de la raça Rottweiler, passejava per la zona amb ell sense corretja ni morrió.

L'animal es va llençar a sobre de l'home i, aquest, es va intentar defensar, però no va poder evitar quedar ferit després de mossegades i esgarrapades per diferents parts del cos. Segons el citat mitjà, a causa de l'atac, va necessitar punts a les ferides.

La Policia Local de Cambrils i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van anar fins al lloc dels fets i el van traslladar fins a l'hospital. La víctima va presentar una denúncia pels fets i els agents van demanar les dades al propietari del gos, després de cometre una greu negligència, ja que els animals de raça perillosa necessiten anar lligats i amb el morrió posat.

"Molt perillós: Denuncien 2 persones per un acte incívic perillós al Toll de l'Olla" "Tràgic: Mor una nena d'11 anys amb coronavirus a Tarragona"