La Guàrdia Civil està buscant un possible artefacte a la platja de la Savinosa

Falsa alarma: La Guàrdia Civil confirma que no hi ha cap artefacte explosiu a la platja de la Savinosa

Els agents han demanat que s'apartessin de la zona de roques

La Guàrdia Civil ha aparegut aquest matí a la platja de la Savinosa de Tarragona en cerca d'un possible artefacte a la zona. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, els agents han demanat a les persones que hi havia al costat de la zona de roques de la sorra que s'apartessin per poder realitzar les tasques corresponents. 

Finalment, tal com ha confirmat la Guàrdia Civil a aquest mitjà, el possible artefacte explosiu era una canonada metàl·lica, després de les comprovacions pertinents. L'avís es va realitzar durant la tarda del diumenge.

Una nova bomba en una platja tarragonina

El passat dimecres 5 d'agost es va trobar una petita bomba de la Guerra Civil a la platja Llarga de Tarragona. Aquesta troballa per part d'un banyista davant el Càmping Las Palmeras va obligar a acordonar i tancar una part de l'espai a la platja.

Així mateix, una colla de nens va trobar un artefacte explosiu a la platja de l'Arrabassada de Tarragona, el passat dilluns, 29 de juny. L'artefacte es va trobar mentre flotava a l'aigua i el van agafar per entregar-la a un socorrista.


Comentaris