La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana al Padel Indoor Torredembarra

S'han detingut dues persones | Els usuaris del pàdel havien donat l'avís per la forta olor
Troben una plantació de marihuana al Padel Indoor Torredembarra | Google Maps

Inesperada troballa al Padel Indoor Torredembarra. La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació amb un miler de plantes de marihuana en una sala subterrània del complex esportiu, ubicat al polígon Roques Planes. El migdia d'aquest dilluns, 6 de juliol, han dut a terme un operatiu policial durant el qual s'han localitzat les plantes i s'han detingut dues persones. 

En l'operatiu hi han participat patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Torredembarra. La investigació policial s'hauria iniciat després que diversos usuaris de pàdel haguessin donat l'avís a partir de la forta olor de marihuana que se sentia a les instal·lacions.

Segons ha informat la Guàrdia Civil a TarragonaDigital, s'han trobat un total de 1.125 plantes i 31 quilos de cabdells de marihuana a l'interior de les instal·lacions. S'han detingut dues persones, un home i una dona propietaris de les instal·lacions, que han passat a disposició del jutjat número 2 del Vendrell, acusades pels delictes de cultiu i tràfic de drogues.

"Un perill a l'A-7: Circula totalment borratxo i fent ziga-zagues a TGN" "Surrealista: Descobreixen una gran plantació a la Conca que aprofitava l'aigua del riu"