La Guàrdia Civil salva dos cadells de gos atrapats en una bassa a Tortosa

Els propietaris dels gossos van donar l'avís al matí perquè s'havien escapat
Els agents de la Guàrdia Civil van salvar els cadellets que estaven atrapats. | Cedida
 

Tendra història amb final feliç el dilluns 6 d'abril a Tortosa. Durant la tarda, un veí del municipi va donar l'avís als agents del SEPRONA perquè dos cadells de gos s'havien escapat de la finca agrícola on vivia. A causa del confinament, els agents van ajudar el veí a buscar els animals iniciant la cerca a la mateixa finca on l'home viu amb els dos gossos, però sense èxit.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els agents van ampliar el radi allunyant-se de la finca fins a arribar-ne a una altra, a tocar de la casa, on hi ha una bassa de reg. Un cop es van aproximar a l'àrea, els crits dels cadellets es van deixar sentir i van poder observar com, efectivament, estaven totalment atrapats des de feia hores en aquesta bassa.

Els dos cadells de gos xisclaven però ja amb poques forces, i és que feia hores que estaven desapareguts i segons sembla van caure en aquesta bassa i presentaven símptomes d'hipotèrmia i esgotament. Començaven a deixar de lluitar per la seva vida i sense la intervenció dels agents el desenllaç hauria estat fatal.

Després de comprovar la situació i veure que el material amb el qual estava feta la bassa relliscava força, la Guàrdia Civil va decidir lligar una corda en un dels seus vehicles i un dels agents va aproximar-se fins als animals per tal de poder-los salvar. Un cop els van poder extreure, els van entregar als seus propietaris que per sort van poder deixar-ho tot en un ensurt. Això sí, la policia també els va recomanar construir una tanca perimetral per evitar que passi el mateix.

"🔴 ARA MATEIX: Tallada l'AP-7 a Tarragona per un accident de 2 camions" "🔴ATENCIÓ: Ordre d'allunyament per a un usuari conflictiu del pavelló de sensesostre a TGN"