GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més de cinquanta denúncies aquesta nit a Reus per incivisme

El consum d'alcohol a la via pública entorpint el descans veïnal, el més denunciat
La Guàrdia Urbana de Reus aixeca durant la nit 51 actes per incivisme | Guàrdia Urbana Reus

 

La Guàrdia Urbana de Reus continua vetllant pel civisme a la capital del Baix Camp. Després de les dades donades sobre les denúncies per orinar a la via pública a la ciutat durant el mes de gener, aquesta nit del dissabte i matinada de diumenge, els agents de la policia reusenca han aixecat un total de 51 actes per diversos incidents incívics.

 

Consum d'alcohol i miccionar a la via pública

La mitjana de denúncies fetes per orinar durant aquest gener de 2020, segons la Guàrdia Urbana de Reus, és de 3,5 persones cada dia, amb un total de 108 actes aixecades. Aquest cap de setmana, concretament la nit de dissabte a diumenge, els agents han realitzat una altar nit contra la lluita contra l'incivisme a la ciutat aixecant 51 actes.

 

Els actes incívics que s'han realitzat a la ciutat són per consum d'alcohol a la via pública entorpint el descans veïnal, amb 26 denúncies; per miccionar a la via pública (10); per tinença i consum de drogues (8); per embrutar la via pública (4) i per molèsties per sorolls (3)

 

 

 

També et pot interessar: