Guàrdia Urbana de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca deu actes per incompliment el confinament nocturn

Els fets es van produir ahir diumenge, al carrer de Mas Pellicer | També van denunciar una persona per consum i tinença de substàncies estupefaents

Enèsim incompliment de les restriccions i les mesures sanitàries a la ciutat de Reus. Durant la nit d’ahir diumenge, 2 de maig, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’un grup de persones que es trobaven al carrer de Mas Pellicer, passat l’horari del toc de queda. Els fets, concretament, es van produir al voltant de dos quarts d’onze de la nit. A la zona, els agents van aixecar fins a deu actes per incomplir el confinament nocturn i una acta per consum i tinença de substàncies estupefaents.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Trobada il·legal per Sant Jordi

Aquest, malauradament, no és un cas aïllat a la capital del Baix Camp, que registra setmana sí, setmana també, episodis i actituds insolidàries pel que fa al compliment de la vigent normativa per contenir la pandèmia de la Covid-19. Fa tot just deu dies, al vespre de la Diada de Sant Jordi, la policia reusenca va dissoldre una trobada il·lícita amb més d'una trentena de persones a l'interior d'un local del carrer de l'Argentera.

En aquella ocasió, els agents van denunciar 31 persones per no seguir les directrius anti-Covid, una persona per manca de respecte als agents i, finalment, el responsable de l'establiment implicat.