Un control de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca 62 actes per incomplir mesures Covid en 24 hores durant el cap de setmana

A Reus hi ha una Rt del 0,90 i un risc de rebrot molt alt al 118

A les portes de Nadal, amb una setmana on ja es poden fer coses noves a partir d'aquest dilluns, la situació epidemiològica al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre manté una tendència a l'alça amb augments de risc de rebrot i velocitat de contagi del virus aquest 14 de desembre, segons Salut.

A Reus, amb una Rt del 0,90 i un risc de rebrot molt alt al 118, n'hi ha que encara no fan cas a les mesures de prevenció de la Covid-19 durant el cap de setmana. La Guàrdia Urbana de Reus, en 24 hores, entre el dissabte i el diumenge, ha aixecat més de 60 actes per incomplir alguna de les mesures de prevenció de la pandèmia. 

En concret, se n'han aixecat 62 i la policia reusenca ha detallat quines han estat. La que més s'ha interposat ha estat per trencar el confinament nocturn (27), mentre les segueixen de molt a prop les 25 per no portar mascareta.

Durant aquest cap de setmana, la Guàrdia Urbana ha posat 7 actes per incomplir mesures del sector de la restauració, aixó com dues per trencar el confinament municipal