Imatge de la festa amb 200 persones en una discoteca de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus desallotja una festa en una discoteca amb 200 persones sense mascareta

La gent ballava a la zona de discoteca, la qual hauria d'estar tancada

La Guàrdia Urbana de Reus ha desallotjat, aquest passat cap de setmana, una festa amb 200 persones, la majoria sense mascareta, en un local d'oci nocturn ubicat al Raval de Robuster.

Segons ha informat la policia reusenca, els fets van tenir lloc aquest diumenge al vespre, al voltant de les 21 hores. Van entrar per inspeccionar el local i van veure com 200 persones, la majoria sense mascareta, ballaven a la zona de discoteca, la qual hauria d'estar tancada. A més, l'aforament del local estava limitat a 70 persones. La Guàrdia Urbana, doncs, va entrar a la discoteca i va desallotjar totes les persones que estaven a l'interior.

Segon local desallotjat a Reus el cap de setmana

Es tracta dea segon local desallotjat aquest cap de setmana a la capital del Baix Camp. Dissabte a la nit van haver de fer fora una trentena de persones que es trobaven dins d'un local al Raval de Santa Anna, dins del qual s'estava superant l'aforament permès i s'incomplien les restriccions anticovid. Entre d'altres, els clients estaven consumint tabac en pipes d'aigua.