Imatge dels agents de la Guàrdia Urbana actuant en una festa il·legal en un magatzem agrícola al Camí Vell de Riudoms

La Guàrdia Urbana de Reus desallotja una nova festa il·legal amb 19 persones en un magatzem agrícola

S'han denunciat els assistents i s'ha aixecat acta al propietari per incomplir les mesures anticovid

La Guàrdia Urbana de Reus ha desallotjat una nova festa il·legal a la ciutat. Els fets han tingut lloc aquesta matinada de dissabte a diumenge en un  magatzem agrícola ubicat al camí Vell de Riudoms.

La policia reusenca ha rebut l'avís que s'estava realitzant una festa amb nombrosos assistents en aquell indret, i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat fins al camí Vell de Riudoms. Allà, els agents han pogut comprovar que hi havia una vintena de persones celebrant una festa i incomplint les mesures anticovid, ja que actualment la limitació de persones en trobades socials es manté en sis. A més els assistents no duien mascareta.

Per això, la Guàrdia Urbana ha denunciat els 19 assistents a la festa per incomplir les restriccions anticovid i, a més han aixecat una acta administrativa al propietari del magatzem agrícola on s'estava celebrant la festa, per activitat no declarada, per sorolls i per incomplir les mesures sanitàries dictades per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Les festes il·legals, protagonistes durant la pandèmia

Des de l'inici de la pandèmia, els ciutadans han intentat saltar-se les mesures dictades per les autoritats sanitàries amb l'objectiu de frenar l'expansió de la Covid-19. En ocasions han aconseguit passar desaparcebuts i no ser enxampats per la policia, però en altres casos, la jugada no els ha sortit bé i els assistents han acabat denunciats.

Gairebé cada cap de setmana les festes il·legals són notícia. De fet, el cap de setmana passat també va estar protagonitzat per una festa al Camp de Tarragona, concretament a Alcover. El propietari d'una casa rural va denunciar que havia llogat el seu allotjament turístic a un grup reduït de persones que havien afirmat que hi passarien el cap de setmana. A l'hora de la veritat, però, s'hi va celebrar una festa il·legal amb un centenar de persones.