GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Reus ha sancionat quatre persones cada dia del mes de gener per orinar al carrer

El cos municipal de seguretat ha aixecat 108 actes per miccionar a la via pública

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat 108 persones durant aquest mes de gener per orinar a la via pública. Tal com indica el cos municipal de seguretat, això significa que cada dia es multen prop de quatre persones per cometre aquesta conducta incívica. Durant l'any 2018 es van aixecar fins a 942 expedients per cometre aquesta infracció.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

En la roda de premsa de presentació del balanç del 2019 d'actes contra l'incivisme, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va advertir que s'aplicaria «la màxima pressió» contra l'incivisme. El batlle reusenc va assenyalar que és «una qüestió de ciutat» i que «estem determinats a donar resposta a les actituds incíviques i amb totes les respostes que siguin possibles».

 

 

Mostra d'això, és l'augment d'un 260% respecte a l'any 2017 pel que fa al nombre d'actes aixecades per la Guàrdia Urbana. Si el 2019 en van ser 3.320, al 2017 en van ser només 922. Segons l’Ajuntament de Reus, l’increment del número de controls de la Guàrdia Urbana ve motivat per la voluntat del govern municipal «de donar resposta a les demandes de la ciutadania per acabar amb les conductes incíviques que generen més molèsties veïnals».