Imatge d'un autobús de l'EMT amb la porta oberta i una persona pujada i pagant a l'entrada.

La Guàrdia Urbana de Tarragona deté els presumptes autors de l'agressió a un inspector de l'EMT

Els fets van tenir lloc diumenge passat, 31 de gener, a Sant Pere i Sant Pau

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut la tarda d'aquest dijous, 4 de febrer, els dos presumptes autors de l’agressió a un inspector de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) el passat diumenge dia 31 de gener. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Després de l'agressió la Guàrdia Urbana va iniciar una investigació amb estreta col·laboració del personal de l'EMT i la ciutadania, fins que finalment s'han pogut detenir els dos individus aquest dijous. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, els detinguts passen a disposició judicial  quedant en custòdia del cos de Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, el president de l'EMT, Jordi Fortuny, agraeix «l'enorme tasca realitzada tant pels agents de la policia local com pels tècnics i personal de l'Empresa Municipal de Transports. Així mateix, vull donar les gràcies a tots aquells ciutadans i ciutadanes anònimes que han contribuït a localitzar els presumptes agressors». A més, Fortuny ha afegit que «davant d'aquest tipus d'actes, ara i sempre, continuarem aplicant tolerància zero».

L'agressió es va produir diumenge passat, quan la conductora de l’autobús en què viatjaven va demanar a aquestes persones, presumptament èbries, que es posessin la mascareta. Davant la seva negativa i un comportament incívic a l’autobús, la conductora va avisar l’inspector, el qual va acudir per fer-los baixar del vehicle. Un cop fora de l’autobús, l’inspector va ser agredit pels dos individus que van fugir després de deixar-lo inconscient a terra.