Herois: Salven la vida a un bebè que havia caigut en una piscina a Roda de Berà

El nadó, d'un any i mig, va caure a la piscina de casa seva a Roda de Berà

El nadó va ser rescatat per la seva mare i un veí a Roda de Berà.
El nadó va ser rescatat per la seva mare i un veí a Roda de Berà. | TarragonaDigital
10 de març del 2023
Actualitzat a les 8:58h
Gran ensurt amb final feliç a Roda de Berà. Un bebè de pocs mesos va caure a la piscina de casa seva i gràcies a la ràpida intervenció de la seva família i la Policia Local de Roda de Berà va poder salvar la vida.

Els fets van tenir lloc aquest dijous, 9 de març, al municipi del Baix Gaià. Un nadó d'un any i mig estava jugant al jardí de casa seva quan, per accident, va caure a la piscina que hi havia.

La mare del nadó se'n va adonar i el va poder treure abans que la tragèdia es fes realitat, amb l'ajuda d'un veí que va sentir els crits d'ajuda. La dona, infermera de professió, va poder dur a terme els primers auxilis al nadó.

Mentrestant es va donar l'avís als serveis d'emergències i ràpidament una patrulla de la Policia Local de Roda de Berà va arribar al lloc dels fets.

Allí van continuar amb les tasques de reanimació fins que va arribar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), amb un vehicle d'intervenció ràpida (VIR) medicalitzat i també una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Entre tots van poder salvar la vida al bebè. Afortunadament, tot va quedar només en un gran ensurt i el nadó va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona per fer-li proves i comprovar que estava bé.