Un grup de joves armats amb cinturons colpegen un home a la Part Alta de Tarragona

Els geganters del Passeig Torroja, que anaven amb nens, s'han trobat amb l'escena i han viscut moments de tensió | Una ambulància s'ha endut l'home a l'hospital i els Mossos investiguen els fets
Sang als vestits dels gegants egipcis dels geganters del Passeig Torroja | cedida

Un home ha estat colpejat aquest vespre a la Part Alta de Tarragona per un grup de joves armats amb cinturons i corretges. La víctima ha estat acorralada al portal de Sant Antoni i ha hagut de ser traslladada en ambulància a l'hospital. Els geganters del Passeig Torroja, que anaven amb menors, asseguren que «hem volgut protegir l'home i s'han viscut moments de tensió». L'home ha denunciat els joves per un robatori amb violència i els Mossos d'Esquadra investiguen els fets per localitzar els autors. 

Continua la inseguretat a la Part Alta de Tarragona

Només tres dies després de la presentació del dispositiu «Vibio», un Pla Integral de Seguretat per la Part Alta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, la inseguretat torna a ser protagonista. Un home ha estat colpejat per un grup de joves, d'ambdós sexes, armats amb cinturons i corretges, al portal de Sant Antoni.

Els geganters del Passeig Torroja han estat testimonis de l'agressió. Estaven realitzant el trasllat dels gegants Egipcis del seu local fins a la Part Alta i anaven acompanyats de nens i nenes. Quan s'han trobat amb l'agressió, indiquen que «hem volgut protegir l'home, que tenia la cara ensangonada i s'ha volgut amagar dins el gegant, però finalment no ho ha fet», explica el cap de colla, Aaron Sentís, qui afegeix que «els gegants Egipcis han estat tacats de sang de l'home agredit». De fet, altres testimonis indiquen que l'home hauria estat apunyalat al cap. 

Gegants, geganters i la víctima de l'agressió han estat envoltats pels joves i, després d'uns moments de tensió, en els que «ens hem sentit entre l'espasa i la paret», els joves han fugit. La presència de persones gravant les imatges han provocat que el grup d'atacants marxés ràpidament. Tot seguit, l'home ha estat traslladat a l'hospital en àmbulància. «Hem trucat a la policia, però ha arribat abans l'ambulància i s'ha endut l'home a l'hospital. Era l'única cosa que podíem fer per ajudar-lo, perquè els nens tenien molta por», relata Sentís. 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

La víctima, després de ser atesa pels serveis d'emergència, va dirigir-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar els fets. El cos autonòmic ha informat que s'ha obert una investigació per tal d'identificar els autors de l'agressió. Finalment, els lladres no van poder fer-se amb el botí perquè l'home es va resistir. 

"🔥 URGENT: Cremades greus en un home per una deflagració al Vendrell" "🔥 ALERTA: Crema la cuina d'una casa a Reus"