Un home entra armat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta

L'home va ingressar a presó

Un home entra armat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta | google maps

 

Un home va irrompre diumenge passat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta i va apuntar i amenaçar un dels agents amb una pistola. l'home va entrar a la comissaria de la Policia Local i va explicar a un dels agents que patia addiccions i que necessitava assessorament. Els policies de la comissaria van recomanar a l'home que anés al Centre d'Atenció Primària perquè fos atès pel personal sanitari.

 

L'home els va fer cas i va marxar de la comissaria caminant. Una estona després, l'individu va tornar a la comissaria, armat i amb una actitud violenta.  L'home va anar directament al taulell, que no està protegit per cap vidre, i va apuntar amb la pistola l'agent, el qual es va poder refugiar darrere d'una mampara. Des d'allí, juntament amb alres companys, van iniciar una negociació perquè deposés la seva actitud.

 

Tot i que, en un primer moment, els agents que estaven negociant des de darrere d'una porta de fusta van aconseguir que deixés la pistola sobre el taulell, l'home va intentar tornar-la a agafar i, al no poder-ho fer, va treure un matxet amb el qual va tornar-los amenaçar. En l'intent de reduir-lo va intentar clavar l'arma a un dels agents, que van tornar enrere i el van acabar convencent que deixés també el ganivet de grans dimensions. L'anàlisi posterior de les armes va revelar que la pistola era, realment, d'aire comprimit.

 

Finalment, la Policia Local va detenir l'home, de 29 anys i de nacionalitat espanyola i els policies van poder comprovar que l'arma era una pistola d'aire comprimit. L'arrestat va passar a disposició judicial del jutjat número 2 d'Amposta, on es va dictar el seu ingrés a presó provisional. 

 

Volia que el disparessin

L'home no tenia antecedents policials —havia tingut un incident en un bar de la ciutat el passat divendres-— i no era conegut com a conflictiu. Segons va explicar posteriorment, recalquen aquestes mateixes fonts, amb la seva decisió d'irrompre armat a les dependències policials i amenaçar els agents pretenia que li disparessin i acabessin amb la seva vida.

"🔪Dura condemna per l'atracador d'una farmàcia a Reus a punta de ganivet" "🚔 RODA DE BERÀ: 3 detinguts en un operatiu antidroga"