Imatge d'arxiu de l'Espigó el Moll de Salou

Un home resulta ferit en caure de les roques a Salou mentre es feia un 'selfie'

Va ser evacuat amb pronòstic greu a l'Hospital Joan XXIII

Un home de 30 anys va resultar ferit greu, la nit de divendres passat, 28 d'agost, després de caure des de les roques de l'Espigó del Moll de Salou. Segons apunta el 'Diari de Tarragona', l'home s'estava fent un 'selfie' a la punta de les roques, quan va perdre l'equilibri i va caure. 

El temporal de la passada nit de divendres a dissabte va provocar un fort onatge a la costa tarragonina, amb onades espectaculars. Aquesta imatge era la que volia capturar el jove de 30 anys, que va voler fotografiar-se el més a prop del mar possible, moment en què l'equilibri li va jugar una mala passada i va acabar caient. L'home va caure a les roques inferiors d'esquenes i es va donar un cop, quedant ferit de gravetat. 

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar la Policia Local de Salou, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra. Els agents de la Policia Local van rescatar l'home i va ser atès pel personal mèdic del SEM. Finalment, el ferit va ser evacuat en ambulància amb pronòstic greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.