Un home armat amb un ganivet s'atrinxera a casa seva al centre de Reus

L'individu hauria amenaçat amb suïcidar-se
Un home atrinxerat amb un ganivet ha obligat a mobilitzar els serveis d'emergència | cedida

Expectació entre els veïns del carrer de Raseta de Sales de Reus el vespre d'aquest dijous, 18 de juny. Un home armat amb un ganivet de grans dimensions s'ha atrinxerat al seu habitatge i ha obligat a mobilitzar un gran desplegament dels serveis d'emergències. Al voltant de dos quarts de vuit del vespre, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Guàrdia Urbana de Reus i dos furgons dels Mossos d'Esquadra han anat arribant en aquest cèntric carrer de Reus.

Sembla que la persona voldria treure's la vida i portaria un ganivet de grans dimensions, atrinxerant-se a l'interior del seu habitatge, motiu pel qual s'han mobilitzat efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra. 

La policia, els bombers i el personal sanitari han estat treballant per intentar dissuadir la persona de treure's la vida, mentre l'escena generava una gran expectació entre els veïns i els vianants de la zona, que s'han aplegat als extrems del carrer.

Els Bombers amb l'escala desplegada per arribar fins a l'habitatge del carrer de Raseta de Sales | cedida

"Aquesta tarda: Els Mossos intervenen en una multitudinària discussió a Cambrils" "Atenció: Detingut a Reus per tràfic d'armes"