Platja de la Móra a Tarragona.

Troben el cos d'un home mort a la platja de la Móra de Tarragona

Uns banyistes han trobat l'home surant a primera hora del matí

ACTUALITZACIÓ 04/08/2020, 12.06 HORES

Uns testimonis que es trobaven a la platja són qui han donat avís del succés vora les 08.00 hores d'aquest matí. Protecció Civil ha confirmat, a través d'un comunicat, que la platja de la Móra compta amb servei de vigilància, si bé en aquella hora encara no havia començat.

Amb aquesta, ja són 13 les persones que han mort ofegades aquest estiu a les platges de Catalunya.

NOTÍCIA 04/08/2020, 09.42 HORES

Macabra troballa a primera hora d'aquest dimarts 4 d'agost a la ciutat de Tarragona. Segons ha avançat el 'Diari Més', uns banyistes a primera hora del matí, pels volts de les vuit, haurien trobat el cos d'un home surant a l'aigua de la platja de la Móra de Tarragona.

Els mateixos banyistes han donat l'avís als serveis d'emergències i la Guàrdia Urbana de Tarragona a les vuit del matí, que s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets però sense poder fer res per salvar-li la vida a la persona, que ja estava morta. Es tractaria d'un home d'entre 35 i 40 anys, de raça caucàsica segons ha explicat la Guàrdia Civil, i la primera hipòtesi dels fets és que es tractaria d'un ofegament. Tanmateix, l'aparició del cos s'investigarà per part de la Guàrdia Civil. 


Comentaris