Un cotxe i una ambulància del SEM

Un home, a punt d'ofegar-se a la platja a Torredembarra, evacuat menys greu a l'Hospital Santa Tecla

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies

Gran ensurt a la platja dels Muntanyans de Torredembarra  aquesta tarda de divendres, 7 d'agost. El servei d'emergències ha rebut l'avís per un ofegament  a tres quarts de tres de la tarda a la zona costanera del Baix Gaià.

Per l'avís, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies que han anat fins al lloc de l'incident. La ràpida actuació dels professionals sanitaris ha aconseguit que l'incident es quedi en un ensurt.

L'home que s'estava ofegant, de 47 anys, ha estat traslladat fins a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona en estat menys greu.

Mor una persona a la platja del Vendrell

Aquest divendres 7 d'agost, un home de 88 anys ha mort ofegat a la platja de les Madrigueres del Vendrell. La víctima, segons avançava 'RTVelVendrell', és un veí de Barcelona i tenia patologies prèvies. Tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra han acudit a la zona.

Amb aquest ofegament, ja en són 4 durant aquesta setmana a Catalunya i el total de persones que han perdut la vida a les platges catalanes durant aquesta temporada d'estiu ja ascendeix a les 16.