Un veí de Reus, a la presó per saltar-se el confinament

També ha trencat una ordre cautelar del jutjat que l'obligava a quedar-se a casa
Ingressa a presó un veí de Reus | ACN

Les denúncies per saltar-se les indicacions de l'estat d'alarma cada cop són més a la demarcació de Tarragona. A Reus, un veí de la ciutat, després d'incomplir el confinament en 14 ocasions i, a més, trencar una ordre cautelar del jutjat que l'obligava a quedar-se a casa, ingressa a la presó, segons informen els Mossos d'Esquadra.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

23 dies saltant-se el confinament

Ja des de ben començat el confinament, l'home de Reus, de 28 anys i nacionalitat romanesa, ha estat saltant-se les indicacions de l'estat d'alarma, des del 18 de març fins al 10 d'abril.

Entre la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra ha estat detingut 14 vegades per desobediència i resistència als agents de l'autoritat, a més de ser enxampat 'in fraganti' robant en una subestació elèctrica. 

El dia 8 d'abril va ser detingut i l'endemà posat a disposició judicial, el qual va decretar unes mesures cautelars, les quals l'obligaven a no sortir de casa. El dia 10 d'abril, Divendres Sant, tornava a ser detingut i, com que no va obeir les normes, aquest dissabte, dia 11, va ingressar a la presó.

"🚨INCREÏBLE: Caçat sense carnet i borratxo a punt de causar una desgràcia a Reus" "🚓 Detingut després de robar en una botiga i cometre violents desordres a Cambrils"